Farmáři

Zelenka s.r.o.

17. 09. 2017
N

a chov a zpracování krůt se již déle než 20 let specializuje rodinná jihomoravská farma Zelenka s.r.o. Pojďme si ji v dnešním článku krátce představit.

Na chov a zpracování krůt se již déle než 20 let specializuje rodinná jihomoravská farma Zelenka s.r.o. Pojďme si ji v dnešním článku krátce představit.

Farma Zelenka s.r.o. byla založena v roce 1994. Jedná se o rodinný podnik, který se specializuje na odchov a výkrm krůt, jejich zpracování a prodej krůtího i kuřecího masa. Díky moderním technologiím, specializaci, investicím tato společnost patří dnes k nejvýznamnějším krůtím podnikům, a to nejen v rámci ČR. Od roku 2010 sídlí farma v Židlochovicích. Majitelé farmy ctí několik hodnot. V první řadě nabízet za každých okolností zdravé produkty. Klást důraz na důvěru nejen v podnikatelských vztazích. Pečlivě sledovat nejnovější trendy a flexibilně na ně reagovat. Zaměstnanci farmy pečují o zvířata od prvního dne života až do okamžiku porážky. Drůbež je odchovávána v halách na podestýlce přírodního původu, takže zvířata mohou hrabat a mají k dispozici dostatečný životní prostor. Zvířata jsou pod každodenním dozorem veterinárního lékaře. Řezničtí mistři porážejí a porcují kvalitně vykrmené krůty. Maso je baleno dle přání zákazníka a farma nabízí rozvoz po Česku i na Slovensko. Významné procento zákazníků dnes paradoxně požaduje kvalitní a bezpečné potraviny, ale za nízkou cenu. Tyto dva faktory jsou tedy minimálně částečně v protikladu. Ve společnosti Zelenka je vždy kvalita prioritou. Kompletní nabídku masa a uzenin najdete na e-shopu nebo můžete zavítat do některé z prodejen firmy.

 

Na webových stránkách www.krocan.cz najdete zajímavý přehled historie společnosti, kompletní nabídku a seznam prodejen.


Podobné články

Komentáře