Partneři

Spolupráce s Dačickou televizí

26. 06. 2016
A

máme pro vás další novinku. Neustále se snažíme Farmu na dlani zlepšovat, a proto jsme se rozhodli navázat spolupráci s Dačickou televizí. Tato televize se snaží podporovat rozvoj regionu aktuálním zpravodajstvím, podobně jako my se snažíme podporovat regionální farmáře a producenty.

A máme pro vás další novinku. Neustále se snažíme Farmu na dlani zlepšovat, a proto jsme se rozhodli navázat spolupráci s Dačickou televizí. Tato televize se snaží podporovat rozvoj regionu aktuálním zpravodajstvím, podobně jako my se snažíme podporovat regionální farmáře a producenty.

Na základě této spolupráce bylo zahájeno vysílání DATEL - Dačická televize pozemním digitálním televizním signálem DVB- T v Regionální síti 14. Nalaďte si 54. kanál a buďte v obraze, protože společně s Dačickou televizí se vám v nabídce objeví i Jindřichohradecká televize a Třeboňská lázeňská televize. A tak můžete mít zprávy přímo z této atraktivní oblasti. Hlavní náplní programu je samozřejmě regionální televizní zpravodajství, pozvánky na akce a programy kin. Televize bude také vysílat pořady Bez komentáře a Zrcadlo vašeho kraje. O pestrou skladbu vysílání se dále postarají různé diskuzní pořady nebo školní televize G-One, na které se podílí sami studenti Gymnázia Dačice. Pokud by vám unikl některý ze zpravodajských bloků Dačické televize nebo jste byli mimo dosah televizního vysílače, můžete si všechny události připomenout také z pohodlí domova na počítači. A jak již bylo naznačeno v úvodu, nově se při sledování Dačické televize setkáte, ve formě krátkých spotů, i s naší Farmou na dlani.

TV-1

Archiv televize můžete sledovat pod následujícím odkazem http://www.dacice.cz/mesto-3/dacicka-televize/ .

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře