Ostatní

Moje velké díky!

03. 06. 2018
D

va měsíce jsou za námi a mě dochází, jak skvělý byl nápad, přihlásit se do Akcelerátoru VŠEM...

Dva měsíce jsou za námi a mě dochází, jak skvělý byl nápad, přihlásit se do Akcelerátoru VŠEM...

Tři roky jsme strávili programováním, propagací a snahou celý projekt rozjet. Víceméně se to dařilo, rostli jsme, ale stále to nebylo ono. Navíc nám po těch letech docházely síly a napády. Vkrádaly se černé myšlenky Farmu ukončit... Kdo ale někdy stavěl vlastní firmu, dá mi za pravdu, že ukončit něco, čím posledních pár let žil, se nedělá úplně snadno. Pořád hledáte alternativy, jak se tomu vyhnout.

A já je také hledal. Myslím že to byl osud, tak jako vždycky, když už jsem si říkal že to zabalíme a ono se stalo něco, co mě přesvědčilo o tom, že to smysl má. Náhoda, která mě dostala mezi super skupinu lidí, kteří mi zase dodali chuť a sílu Farmu posunout. Společně se s celým týmem zamyslet a udělat i nepopulární a těžká rozhodnutí. Přesně díky tomu se dnes opět vracím domů s pocitem imperátora, který nelituje žádné soboty strávene v tomto kolektivu.

Moje veliké díky patří celému týmu Akcelerátoru VŠEM včetně mentorů. Navíc bych ale moc rád poděkoval Petře Končelíkové za to, že si na mě udělala ihned v začátku čas a pomohla mi udělat to těžké rozhodnutí. Gabče Hykové za super organizaci celého akcelerátoru a možnost propojovat nás s dalšími skvělými lidmi. Lence Moravcové za obrovskou, obrovskou pomoc s mailingem. A mému mentoru Ondřeji Staňkovi za stálý support a motivující konzultace.

Ne, není to PR článek na nějaký akcelerátor. Je to holý fakt. Přijde mi, že lidé nemají problém strávit hodiny psaním hejterských komentů na to, co se jim nelíbí, ale mají problém věnovat 5 minut tomu, aby napsali jak je něco vážně super. Já si těch 5 minut našel a chtěl bych alespoň touto cestou poděkovat týmu Akcelerátoru VŠEM za jejich skvělou práci, podporu a super přístup. Díky moc a těším se na další workshopy a mentoringy!

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře