Ebook

Rady pro nákup a zpracování masa

09. 10. 2017
Z

ajímá vás, jak postupovat při výběru masa, aby bylo co nejchutnější? Chcete vědět, jak nejlépe maso zpracovat? To a ještě mnohem více se dozvíte v našem PDF, které se točí, jak jinak, než okolo masa.

Staňte se masovým expertem

Zajímá vás, jak postupovat při výběru masa, aby bylo co nejchutnější? Chcete vědět, jak nejlépe maso zpracovat? To a ještě mnohem více se dozvíte v našem PDF, které se točí, jak jinak, než okolo masa.

 

Jak tohoto šikovného průvodce světem masa získat?

Klikněte na odkaz a zadejte svůj email, společně s naším týdenním magazínem, ve kterém se dozvíte zajímavé novinky ze světa regionálních potravin, získáte odkaz na PDF s našimi cennými radami a užitečnými tipy při výběru a zpracování masa.  

 

Stáhnout PDF příručku

 

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře