Poznej svého farmáře

EKOFRUKT Slaný – sladší, než byste čekali - PSF

02. 10. 2018
P

řemýšlíte nad tím, na co myslí vaše tělo, když ho honí mlsaná? Na müsli tyčinky! A tyčinky Twiggy z firmy EKOFRUKT Slaný mu zaručeně dodají všechno, po čem touží. Tak neváhejte a udělejte svému tělu radost. Objevte produkty plné šťavnatého ovoce, zrozeného v České republice, a křupavých oříšků. Již tuto sobotu, se můžete díky projektu Poznej svého farmáře od 10:00 těšit na ochutnávku místní produkce, prohlídku farmy i program pro děti. My rozhodně nebudeme chybět. A co vy?

Müsli tyčinky, které oslavily 25. narozeniny

Za müsli tyčinkami Twiggy se vydáme do Slánska a navštívíme ovocný sad, ve kterém se pěstuje ovoce provoněné slunečními paprsky. To se pak v nejvyšší možné kvalitě dostává v podobě müsli tyčinek Twiggy až k vám a to už od roku 1992. A složení tyčinek? Nadchne všechny příznivce zdravého životního stylu. Dopřejte si i vy kvalitní ryze přírodní suroviny, ke kterým patří nejen nejlepší české ovoce, ale také ovesné vločky, mandle, sója, loupaná slunečnicová semínka apod.

Patříte k milovníkům ovoce, nebo oříšků?

EKOFRUKT Slaný myslí na ty, kteří nedají dopustit na chuť ovoce, ale i na ty, kteří milují křupavé tyčinky plné oříšků. Výběr je tak opravdu rozmanitý. Je jen na vás, jestli zvolíte tyčinku s jablky, malinami a meruňkami nebo tyčinky nacpané ořechy s lahodnou čokoládou. Že dáváte přednost BIO produktům? Pak je právě pro vás připravena speciální řada müsli tyčinek Twiggy BIO.

Ani sportovci nepřijdou zkrátka

Ať už patříte k zapáleným sportovcům, kteří sportují každý den, nebo si jednou za čas jdete zaběhat, vaše tělo se neobejde bez proteinů. Dodejte mu je v té nejsladší podobě díky Twiggy proteinovým tyčinkám s vysokým obsahem bílkovin, vlákniny a vitamínu E.

Svačinka do kapsy

Tak tohle je opravdu Klasa! O čem je řeč? O chlazených krájených jablcích a sušených jablečných plátcích, které jsou oceněné značkou KLASA. Tato svačinka pro děti i dospělé přijde vhod, ať už jste kdekoliv na cestách.

Chcete se dozvědět více o projektu Poznej svého farmáře? Prostudujte si stránky projektu. O Farmě EKOFRUT Slaný se dozvíte více zde.

 


Podobné články

Komentáře