Farmáři

Pivovarský dům

01. 03. 2019
U

ž jste slyšeli o jednom z nejoblíbenějších pražských podniků, jehož součástí je restaurace a vlastní minipivovar? Těm, kteří o Pivovarském domě ještě nevědí, bychom rádi v dnešním článku toto místo představili.

Restaurace a pivotéka Pivovarský Dům byla otevřena na jaře v roce 1998. Nachází se v Ječné/Lípové ulici na Praze 2. Ihned po otevření si tento koncept zamilovala nejen spousta Pražáků. Dominantu interiéru restaurace tvoří minipivovar, který nabízí vždy minimálně osm druhů piva. V nabídce najdete kromě "Štěpána" - světlého a tmavého klasického českého ležáku, i piva, která jinde nenajdete. Nebo jste snad už měli někde jinde příležitost ochutnat pivo pšeničné, kávové, višňové, kopřivové nebo banánové?

Pivovarský dům nabízí dále minimálně jeden speciál do měsíce. Zvláštní specialitou je "pivní sekt", zvaný Šamp a pivní aperitiv Black Hill. Co se týká restaurace, po celý den kuchyně nabízí to nejlepší z tradiční české kuchyně. A to by nebylo ono, kdyby se při přípravě některých pokrmů nepoužívalo pivo. Tady ho najdete jako přísadu dokonce i v předkrmech a dezertech.

 Mrkněte na webové stránky www.pivovarskydum.com na celkovou nabídku, nebo pozvěte přátele, zarezervujte stůl a ochutnejte další český poklad.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře