Příběhy farmářů

Ovoce do kapsy? EKOFRUKT

22. 12. 2017
O

voce a zelenina patří k nejzdravějším potravinám vůbec. Věděli jste třeba, že jsou rajčata nejoblíbenějším ovocem na světě? 

Ovoce a zelenina patří k nejzdravějším potravinám vůbec. Věděli jste třeba, že jsou rajčata nejoblíbenějším ovocem na světě? Pokud si myslíte, že je v předchozí větě chyba, není tomu tak, rajče se opravdu podle botaniků řadí k ovoci. Pojďme se teď ale podívat na ovoce, o jehož zařazení do kategorie ovoce nikdo nepochybuje. Zbíhají se vám sliny při vyslovení slov jablka, hrušky, meruňky, třešně a višně? Nám taky!

 

Ovocné sady, kam se podíváte

Společnost EKOFRUKT Slaný, spol. s.r.o. patří k nejvýznamnějším pěstitelům ovoce v České republice. Stačí se jen rozhlédnout po rozsáhlých ovocných sadech této společnosti, které se rozkládají na rozloze zhruba 200 hektarů. Od skladování po balení, to vše probíhá na jednom místě, výsledkem poctivé práce je vysoká kvalita i neodolatelná chuť produktů. A které že to jsou?

 

Dáte přednost ovocným, nebo oříškovým?

Taky jste se někdy dostali do situace, kdy byste dali všechno za rychlou, zdravou svačinu, která by vám dodala dostatek energie a zahnala vaše chutě na sladké? A co byste řekli na kvalitní ovocné müsli tyčinky Twiggy, které český i zahraniční trh svou chutí obohacují už od roku 1992? Že byste před ovocnými tyčinkami dali přednost oříškovým tyčinkám? Žádný problém. Co tak ochutnat ty, které vynikají podílem suchých plodů nejvyšší kvality a jsou podmáčeny pravou hořkou čokoládou?

 

Měla babka čtyři jabka…

 …a vy jich můžete mít ještě víc a třeba rovnou v kapse nebo v tašce. Firma EKOFRUKT rozšířila svůj sortiment a kromě tyčinek nabízí také balená sušená jablka a čerstvá krájená jablka s prodlouženou trvanlivostí.

Hmmm… Přemýšlím, co si vzít zítra na svačinu, nechci ji připravovat, ale chci, aby byla dobrá a zdravá… Ještě stále přemýšlíte, nebo už jste podlehli produktům EKOFRUKT?

Jít na web!

 

 

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře