Příběhy farmářů

Moje masna

28. 09. 2017
V

ůni a chuti čerstvého masa se téměř nic nevyrovná. A co teprve nákupu přes internet, který je pohodlný a bez práce?

Lahodné, čerstvé maso až k vám domů

Vůni a chuti čerstvého masa se téměř nic nevyrovná. A co teprve nákupu přes internet, který je pohodlný a bez práce? Co se stane, když přednosti čerstvého masa a nákupu přes internet spojíme dohromady? Věděli jste, že potraviny přes internet nakupuje dle statistik již více než 50 % Čechů? A firma Moje masna nabízí rozvoz lahodného a čerstvého masa a uzenin po celé ČR přímo na váš práh.

 

Proč objednávat maso a uzeniny na Moje masna?

Získáte chutné a čerstvé potraviny, aniž byste museli udělat krok z domu. Moje masna navíc není pouhým překupníkem, většina potravin pochází přímo z její výroby od malého výrobce. A jako dárek za každou objednávku získáte 2 kusy vynikající klobásy. Jistě vás také potěší, že při nákupu nad 500 zaplatíte pouze 75 Kč poštovné. Pokud nakoupíte za více než 1000 Kč, poštovné máte zcela zdarma.

 

prod006 

 

Maso a uzeniny od firmy s 19letou tradicí

Příběh masa a uzenin firmy DELICAT MASO UZENINY Václava Zacpala, které nakoupíte na Moje masna, se začal psát již s rokem 1998. Spojením kvalitních surovin i tradičního postupu výroby vzniklo 40 masných výrobků, které se těší velké oblibě zákazníků. Ptáte se, odkud lahodné maso pochází? Hovězí z českých farem, vepřové z jižního Bavorska. Objevte lahodnou chuť i lákavou vůní v každém z poctivých produktů.

 

Přeprava masa, aneb čerstvost na prvním místě

Maso a uzeniny se přepravují v přepravních boxech, ve kterých je zboží pečlivě zabaleno a chráněno před okolními vlivy. Také nákup chlazených potravin přes Moje masna není problém díky chlazeným sáčkům, které naleznete spolu se zbožím v přepravním boxu. A pohodlnému nákupu masa a uzenin přes internet nic nebrání.

 

Nakoupit na eshopu

 

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře