Farmáři

Medoks s.r.o.

31. 07. 2016
F

arma Medoks s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej medovníků a dortů. Firma byla založena v roce 2007. K jejímu založení vedla především společná láska ke kvalitním zákuskům, jejich pečení a originálním receptům. A tak byl staročeský medovník jednoznačnou volbou.

Farma Medoks s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej medovníků a dortů. Firma byla založena v roce 2007. K jejímu založení vedla především společná láska ke kvalitním zákuskům, jejich pečení a originálním receptům. A tak byl staročeský medovník jednoznačnou volbou.

Firma Medoks vyrábí medovníky ručně podle tradičního receptu. Za vysokou kvalitou medovníků stojí především kvalitní ingredience, na které je během výroby kladen veliký důraz. Základem každého medovníku je med a vlašské ořechy. Ingredience jsou pečlivě vybírány a použity v naprosto přesném poměru, protože jedině tak se dokonale prolne křehkost zlatavých medových plátků se dvěma druhy nebesky jemných smetanových krémů. V současné době lze z nabídky vybrat různé velikosti i gramáže medovníku. Obliba medovníků stále roste, a tak se farma každoročně snaží odměnit zákazníky novinkou ve svém sortimentu. Jedná se nejčastěji o novou příchuť nebo zcela nový produkt. Každý medovník připravují pekaři s láskou a maximální péčí. Proto každé sousto obsahuje nejen porci kvalitních českých surovin, ale zároveň také osobní srdečné přání dobré chuti. Nabídka produktů je velice pestrá. Staročeský medovník získal ocenění Perla Zlínska i Regionální potravina 2015 a má oblibu i za českými hranicemi. Dále firma nabízí například mini medovníky, medovník Dukát, medovníkové srdce a speciální medové dorty. Medovníky i dorty je možné zakoupit na centrále ve Všemině.

Určitě se podívejte na webové stránky www.medoks.cz, kde najdete mimo jiné i objednávací formuláře. Dočtete se tu něco z historie výroby medovníku a najdete zde i recept na medovník, díky kterému si můžete pochoutku vyrobit i doma.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře