Farmáři

Marmelády z ráje

12. 04. 2016
V

ýborné marmelády vyrábí malá manufaktura z toho nejlepšího ovoce doslova v srdci Českého ráje. O kvalitě produktů svědčí i několik ocenění, která farma za své výrobky získala.

Výborné marmelády vyrábí malá manufaktura z toho nejlepšího ovoce doslova v srdci Českého ráje. O kvalitě produktů svědčí i několik ocenění, která farma za své výrobky získala.

Celý nápad vznik tak trochu nenápadně. Pan Kakos si rád pochutnává na různých delikatesách, při čemž jednou z nich je i marmeláda. Jenže těch poctivých a kvalitních je na našem trhu nedostatek, a tak se pan Kakos rozhodl vyrobit svoji domácí marmeládu. Nejprve jimi potěšil rodinu a blízké a později se marmelády pokusil nabídnout i ostatním lidem. A jim zachutnaly. Každý kousek ovoce je totiž během výroby pečlivě kontrolován, aby byly zajištěny opravdu jen ty nejkvalitnější BIO suroviny. To se samozřejmě následně musí projevit na chuti, barvě, struktuře a vůni každé marmelády. V zahraničních i domácích soutěžích marmelády z Českého ráje vždy sklidily veliký úspěch. Jablečná marmeláda s šípkem a badyánem dokonce obsadila druhé místo na mistrovství světa ve vaření marmelád. V nabídce jsou kolekce marmelád a džemů podle ověřených receptur a také limitované série a speciální druhy marmelád podle receptů ze světa. Zkusit můžete například citronovou s levandulí, jahodovou, malinovou, již zmíněnou jablečnou s šípkem a badyánem, borůvkovou s whiskey a další. Marmelády z ráje zakoupíte hned na dvou místech České republiky, a to v Turnově nebo v Praze.

Na webových stránkách www.marmeladyzraje.cz se dozvíte více informací nebo můžete rovnou objednávat.

 

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře