Ostatní

Letní ovocné novinky značky Frujo

08. 05. 2020
P

okud vyrábíte mléčné produkty a chcete se odlišit od konkurence a nabídnout svým zákazníkům něco výjimečného, jistě vás potěší nabídka značky Frujo. Tato značka, jež je součástí holdingu Polak International a.s., patří k předním českým výrobcům potravinářských komponentů a nabízí ovocné, zeleninové i neovocné komponenty a také práškové směsi, sirupy nebo BIO produkty. O jaké produkty nyní značka obohatila svou nabídku?

Letní osvěžení plné ovoce

Příchutě, po kterých lidé v létě volají? Jednoznačně ty, které jsou plné ovoce. Ochuťte své mléčné výrobky novinkami v podobě příchutě černý a červený rybíz a pomeranč a rakytník.

Proč zvolit ovocné komponenty Frujo?

Ovocné komponenty značka Frujo vyrábí z pečlivě vybraných surovin od ověřených výrobců. V současnosti používá více než 2500 surovin, takže si můžete být jistí, že je schopná vytvořit pro vás příchuť, barvu komponentů i vůni přesně podle vašich představ. Frujo nabízí ovocné komponenty v konvenční i BIO kvalitě a vyrábí také produkty s vysokým obsahem ovoce bez přidaného cukru a aromat.

Další příchutě značky Frujo

Kromě ovocných komponentů Frujo vyrábí také neovocné a zeleninové komponenty. Co se týče neovocných komponentů, mezi ty nejoblíbenější patří vanilka, čokoláda nebo karamel, v případě zeleninových komponentů se jedná o příchuť papriky, pažitky, cibule, česneku, sýrů, pepře, ryb a mnoho dalších.

Vsaďte i vy na ovocné komponenty pro vaše mléčné produkty značky Frujo a obohaťte svou nabídku o jedinečnou chuť díky dvěma šťavnatým novinkám.

Navštivte web FRUJO!


Podobné články

Komentáře