Příběhy farmářů

Kam stojí za to jet? Pro kozomínský med!

14. 01. 2018
M

ožná nám dáte za pravdu, že by se dal med nazvat jako sladké zlato, a to nejen pro svou zlatavou barvu, ale také pro léčivé účinky, které v sobě skrývá. A ten nejlepší je od včel, které mají důvod radostně bzzzučet.

Možná nám dáte za pravdu, že by se dal med nazvat jako sladké zlato, a to nejen pro svou zlatavou barvu, ale také pro léčivé účinky, které v sobě skrývá. A ten nejlepší je od včel, které mají důvod radostně bzzzučet. Farma Kozomínský med vás okouzlí nabídkou medu od vlastních včel i bohatou nabídkou biopotravin, sladkostí i svíček s láskou vyrobených. Necháte si osladit život?

 

Kozomínský med

I včelka Mája s Vilíkem by jistě neodmítli pozvání do prodejny kozomínského medu, která je učiněným rájem pro milovníky včel a jejich produktů. O medu se říká, že kudy teče, tudy léčí, a jistě budete souhlasit s tím, že nejlépe teče v tekuté formě. Proto by vám neměla ujít ani medovina. V tomto případě je totiž výrok „Na zdraví“ opravdu na zdraví.

 

Za dobrotami i dekoracemi

 Ve chvíli, kdy se ocitnete v medovém ráji, zjistíte, že není jen o medu. Na farmě Kozomínský med si totiž můžete také zakoupit biopotraviny, provoněnou kávu, sladkosti, ručně vyráběné svíčky ze včelího vosku a také účinné zboží z konopí.

 

Chutná?

Ochutnávkám vína a piva dá snadno na frak ochutnávka medu, kterou vám na farmě připraví. Dali byste přednost ručním pracím? Za pomocí odborníků na slovo vzatých se naučíte vyrábět svíčky nebo si poslechnete poučnou přednášku o včelích produktech i neuvěřitelně zajímavém světě včel.

 

Víc vědět, znamená,… být chytřejší!

 Věděli jste třeba, že včelky létají průměrnou rychlostí 29 kilometrů za hodinu? Že ne? Co si rozšířit své vědomosti a pochlubit se znalostmi ze světa včel díky e-bookům o včelích produktech, kvízům a hádankám se včelí tématikou, které ve volném čase na farmě Kozomínský med připravují?

Rozmazlete své tělo zdravými produkty a poznejte život včel díky farmě Kozomínský med.

Kozomínský med

 

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře