Farmáři

Farma pod Kopcem - PSF

24. 06. 2018
U

bytování ve stylově vybavené chalupě, agroturistika, domácí farmářské produkty a nejen to na vás čeká na Farmě pod Kopcem. Farma se nachází v Pardubickém kraji a je další zastávkou projektu Poznej svého farmáře. V sobotu 30. 6. 2018 se na Farmě pod kopcem, která se nachází v Rychnově v Pardubickém kraji, koná Farmářský den. Celá akce začíná v 10:00 a program bude opravdu pestrý. Můžete ochutnat výrobky z místní produkce,  prohlédnout si  farmu a zvířata, dále  vás čeká farmářský trh s lokálními výrobky a vystoupení skupiny Valda team. Děti určitě ocení skákací kombajn, divadlo, vyjížďky na koních, ukázku kování koně za tepla a živou hudbu.   

Ubytování ve stylově vybavené chalupě, agroturistika, domácí farmářské produkty a nejen to na vás čeká na Farmě pod Kopcem. Farma se nachází v Pardubickém kraji a je další zastávkou projektu Poznej svého farmáře.

V sobotu 30. 6. 2018 se na Farmě pod kopcem, která se nachází v Rychnově v Pardubickém kraji, koná Farmářský den. Celá akce začíná v 10:00 a program bude opravdu pestrý. Můžete ochutnat výrobky z místní produkce,  prohlédnout si  farmu a zvířata, dále  vás čeká farmářský trh s lokálními výrobky a vystoupení skupiny Valda team. Děti určitě ocení skákací kombajn, divadlo, vyjížďky na koních, ukázku kování koně za tepla a živou hudbu. 

 

Jak jsme již psali, Farma pod Kopcem nabízí širokou škálu služeb. Součástí farmy je certifikovaná sýrárna, která produkuje mléko, kefír, tvaroh a čerstvé sýry. 

K chovu a hospodaření neodmyslitelně patří zvířata a těch je na farmě opravdu mnoho. Chov koz a skotu je zaměřen pouze na mléčnou produkci, určenou k výrobě kozích a kravských mléčných produktů. Farma se pyšní také kvalitním chovem ovcí plemene  Clun Forest. K dalším obyvatelům farmy patří slepice, kačeny, králíci, kočku s koťaty, nechybí ani hlídač Sam a Roky, který je naopak s každým kamarád. V  teráriích žijí želvy a leguán.

 

Nemáte ještě program na nadcházející víkend? Zastavte se v sobotu na Farmářském dnu na Farmě pod Kopcem. V Rychnově, nedaleko Proseče u Skutče to určitě  bude stát za to. Více informací o programu najdete na webu Poznej svého farmáře nebo na webu farmy


PS: Nenechte si uniknout žhavé novinky ze světa regionálních produktů! Přihlašte se k odběru jednoho z možný novinek a newsletterů. Více si o novinkách můžete přečíst níže.

Odběr novinek

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře