Novinky

Chutné potraviny s puncem kvality

24. 11. 2017
F

arma na dlani- chutné potraviny s puncem kvality. Jídlo, co voní sluncem. Šťavnaté, čerstvě utržené ovoce. Domácí sýry, které jsou dělané s láskou. To vše spojují kvalitní české potraviny přímo od farmářů, kteří nabízejí produkty, jež směle konkurují potravinám z velkoobchodů.

Farma na dlani- chutné potraviny s puncem kvality

Jídlo, co voní sluncem. Šťavnaté, čerstvě utržené ovoce. Domácí sýry, které jsou dělané s láskou. To vše spojují kvalitní české potraviny přímo od farmářů, kteří nabízejí produkty, jež směle konkurují potravinám z velkoobchodů. To je hezké, říkáte si možná. Kde ale ty farmáře najít? Odpovědí na otázku je aplikace Farma na dlani. Cítíte tu neodolatelnou vůni? To je vůně čerstvě upečeného chleba s lahodnou křupavou kůrkou z místní pekárny. A vy už budete díky aplikaci vědět, kde pekárnu najít. Dopřejte si kvalitní produkty třeba každý den.

Obliba farmářských produktů v České republice rok od roku roste. Ne nadarmo se totiž říká, že jste to, co jíte. Už Hippokrates, starověký řecký lékař věděl, že na tom, co jíme, opravdu záleží. „Nechť je tvé jídlo tvým lékem a tvůj lék nechť je tvým jídlem,“ hlásal již ve 4 století před naším letopočtem a jeho slova jsou aktuální dodnes.

Farma na dlani, která je na trhu déle než 2 roky, spojuje stovky uživatelů a farmářů a zprostředkovává tak střed nabídky a poptávky. Ať už chcete objevit nabídku kvalitních českých potravin v okruhu vašeho bydliště, nebo si chcete dopřát regionální potraviny při cestách, je tu Farma na dlani pro vás.

Aplikaci Farma na dlani již využívají stovky uživatelů. Webová i mobilní aplikace vám zprostředkuje celkovou nabídku farmářských produktů ve vašem okolí, ať už hledáte včelaře, vinaře, pekaře, nebo třeba místní pivovar. Kvalitní, čerstvé a zdravé potraviny máte za použití mobilní aplikace doslova jako na dlani.

 S aplikací snadno vyhledáte i farmářské trhy ve svém okolí a zjistíte, že jsou jich po celé České republice stovky. Nemusíte se také bát, že se při cestě za svým „farmářským úlovkem“ ztratíte. Díky GPS navigaci budete dovedeni přímo k cíli. Když vám bude chutnat, můžete hodnotit a komentovat farmáře a zanechat tím zpětnou vazbu pro ně i ostatní uživatele. Nemáte chuť na kvalitní lokální specialitu? Jeďte si pro ni s aplikací Farma na dlani ještě dnes.

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře