Ostatní

Dožínky na Letné 2018

02. 09. 2018
8

. září 2018, přesně v tomto termínu Letenská pláň ožije bujarou oslavou zemědělství. Koná se již druhý ročník akce Dožínky na Letné, v letošním roce ovšem v novém pojetí. Po vydařeném minulém ročníku se organizátoři, pod hlavní záštitou Ministerstva zemědělství, rozhodli více zaměřit na ty bez kterých by k dožínkám ani nedocházelo – zemědělce. Právě oni jsou nejdůležitějším článkem k tomu, aby se na dožínkách mělo co oslavit.

8. září 2018, přesně v tomto termínu Letenská pláň ožije bujarou oslavou zemědělství. Koná se již druhý ročník akce Dožínky na Letné, v letošním roce ovšem v novém pojetí. Po vydařeném minulém ročníku se organizátoři, pod hlavní záštitou Ministerstva zemědělství, rozhodli více zaměřit na ty bez kterých by k dožínkám ani nedocházelo – zemědělce. Právě oni jsou nejdůležitějším článkem k tomu, aby se na dožínkách mělo co oslavit. Bezmála stovka farmářů se přijede na Letenskou pláň podělit o své kvalitní produkty do kterých vkládají lásku, energii a nejlepší část sebe.

Nebyla by to oslava tradičního zemědělství bez folklórních souborů, které přinesou kulturní osvěžení ve speciálním folklórním stanu. Je ve vašich představách folklór spjat se skleničkou dobrého vína? Nemusíte se obávat, že byste v tento den trpěli jeho nedostatkem, neboť uvidíte jedny z nejlepších moravských vinařů. Nejmenší návštěvníci se mohou přiblížit přírodě na včelím kvízu, představení s koníky, pak svou energii vyskákat na originálním skákacím kombajnu a obdivovat bublinkovou show.

Přijďte si užít den plný lásky k přírodě a tradicím.

Dožínky na Letné!





Podobné články

Komentáře