Ostatní

Najděte svou vlastní cestu ke zdraví - studujte na Akademii léčivé výživy

25. 06. 2018
C

o je Akademie léčivé výživy?  Akademie léčivé výživy je otevřeným vzdělávacím projektem určeným všem, kteří hledají odpověď na otázku, jak se mám právě já a mí blízcí stravovat a co všechno můžu dělat pro to, abych byl zdravý a plný energie. Akademie nabízí možnost nahlédnout na stravování z mnoha různých úhlů, příležitost uvědomit si důležité souvislosti, i prostor k tomu zvolit si vlastní cestu a začít svůj nový životní styl postupně skutečně žít.

Co je Akademie léčivé výživy?

Akademie léčivé výživy je otevřeným vzdělávacím projektem určeným všem, kteří hledají odpověď na otázku, jak se mám právě já a mí blízcí stravovat a co všechno můžu dělat pro to, abych byl zdravý a plný energie. Akademie nabízí možnost nahlédnout na stravování z mnoha různých úhlů, příležitost uvědomit si důležité souvislosti, i prostor k tomu zvolit si vlastní cestu a začít svůj nový životní styl postupně skutečně žít.

 

Proč studovat na Akademii léčivé výživy?

  • Velký důraz na odbornou úroveň lektorů, jejich dlouholetou žitou zkušenost i respektující a nedogmatický přístup.

  • Unikátní studijní programy – mají široký záběr témat, která jsou zároveň koncepčně smysluplně propojená, informace jsou podávané srozumitelně a v souvislostech.

  • Zaměřuje se na celostní pohled na stravu i člověka.

  • Věnuje se intenzivně teorii i praxi.

  • Na kurzech panuje přátelská atmosféra.

 Akademie lečivé výživy

Pro koho je studium určeno:

Ať jste začátečníci, nebo se o stravování už nějakou dobu zajímáte, pokud patříte mezi ty, kteří nemají rádi dogmata, průběžně hledáte nové informace a ověřujete jejich platnost, zajímáte se o sebepoznání a osobní rozvoj, nehledáte zkratky a instantní řešení nebo se jen chcete konečně zorientovat v nekonečné záplavě stravovacích doporučení a najít svou cestu, jste u nás na správném místě. Dlouhodobé studijní programy vyžadují chuť investovat čas, pozornost i peníze sami sobě a odvahu procházet změnami ve vlastním životě. Setkávají se zde lidé, kteří jsou otevření různým pohledům a také připraveni na sobě pracovat.

  • Studijní programy Prevence výživou a Principy výživových směrů začínají v září 2018.
  • Zápis je do 30. června za zvýhodněnou cenu.
  • Přednáší odborní lektoři včetně MUDr. Šimkové, MUDr. Vojáčka, prof. Strunecké a řady dalších.
  • Ve dvou se to lépe táhne, proto pro dvojice sleva ze školného 15 %.
  • Více na webu akademielecivevyzivy.cz v sekci STUDIUM.



4 Obrázky
Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře