Poznej svého farmáře

Rybí sádky Opočno - PSF

17. 07. 2018
R

ybí sádky v Opočnu nabízí celoroční prodej živých ryb. My se tam v sobotu 21. 7. vydáme na akci Poznej svého farmáře, protože program nabízí ochutnávku nejen rybích specialit, ale také mnoho výrobků od dalších regionálních farmářů. V rámci doprovodného programu na vás čeká také představení dravých ptáků, stánek s lesní pedagogikou a skákací hrad pro děti. Vstup je zdarma, tak si s námi pojďte užít krásný den a podívat se, jak to chodí v Sádkách a zpracovně Opočno.

Rybí sádky v Opočnu nabízí celoroční prodej živých ryb. My se tam v sobotu 21. 7. vydáme na akci Poznej svého farmáře, protože program nabízí ochutnávku nejen rybích specialit, ale také mnoho výrobků od dalších regionálních farmářů. V rámci doprovodného programu na vás čeká také představení dravých ptáků, stánek s lesní pedagogikou a skákací hrad pro děti. Vstup je zdarma, tak si s námi pojďte užít krásný den a podívat se, jak to chodí v Sádkách a zpracovně Opočno.

fotogalerie-rybarstvi

Sádky a zpracovna Opočno patří pod Správu Kolowratského rybářství se sídlem v Opočně. Rodina Kolowratů má více než 300 leté zkušenosti s rybářským hospodařením a celková výměra obhospodařovaných rybníků je kolem 300 ha. Mezi nejvýznamnější z nich patří například Špinka u Červeného Kostelce, Broumar v Opočně nebo Jaroměřský rybník v Jaroměři. Ryby se vyznačují vysokou kvalitou, protože základ jejich stravy tvoří přirozená potrava a přikrmování obilovinami je využíváno pouze částečně. Živé ryby můžete zakoupit celoročně na sádkách v Opočně a na Rozkoši. Aktuálně jsou v nabídce živých ryb: kapr, amur, lín, štika a pstruh.  Sortiment je ale zároveň plný rybích výrobků, ať už uzených, chlazených nebo mražených. Chlazené výrobky jsou vyráběny na přání, a proto je nutné nejprve provést objednávku. 

fotogalerie-zpracovna

 Více informací o rybářství a nabídce najdete přímo na webových stránkách farmy . Ohledně akce Poznej svého farmáře a programu určitě pokračujte na stránky Poznej svého farmáře a sledujte událost na Facebooku .

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře