Příběhy farmářů

Má to šťávu! Na zdraví s FRESH-JUICES

22. 07. 2018
P

okud si chcete připít na zdraví a vzít tento výrok opravdu doslova, měli byste sáhnout po čerstvých šťávách FRESH-JUICES. Potřebuje vaše tělo vitamíny? Tak mu je dopřejte a své chuťové pohárky rozmazlete bohatou chutí 100 % zdravého ovoce. Šťávy jsou připraveny opravu šetrně bez pasterizace a paskalizace, takže si zachovávají to nejzdravější, co příroda nabízí.

Pokud si chcete připít na zdraví a vzít tento výrok opravdu doslova, měli byste sáhnout po čerstvých šťávách FRESH-JUICES. Potřebuje vaše tělo vitamíny? Tak mu je dopřejte a své chuťové pohárky rozmazlete bohatou chutí 100 % zdravého ovoce. Šťávy jsou připraveny opravu šetrně bez pasterizace a paskalizace, takže si zachovávají to nejzdravější, co příroda nabízí.

Malé zázraky přírody

Odkud pochází zelenina a ovoce, ze které následně vznikají šťávy nabité vitamíny? Od malých, známých pěstitelů nebo rovnou z vlastního sadu a lesa. Těšit se tak můžete na osvěžující doušky plné zdraví, které slibují opravdu vysokou kvalitu.

Od nasbírání přes chlazení až k vám

Maximální čerstvost si šťávy zachovávají díky důslednému chlazení v celém procesu od lisování až po distribuci, díky včasnému balení bez přístupu vzduchu se tyto šťávy dostanou až k vám s téměř plným obsahem vitamínů.

fresh_juices

Tisíc a jedna šťáva

Nedáte dopustit na 100% jablečnou nebo pomerančovou šťávu, anebo dáváte přednost chuti exotiky? Ať už jsou vaše chutě jakékoliv, v bohaté nabídce čerstvých šťáv lisovaných s láskou si vybere opravdu každý. V nabídce najdete například šťávu z melounu, citronu, rajčete, okurky, černé řepy nebo z guavy a maracuji. A tím výběr ani zdaleka nekončí…

Elixír života!

Chcete dodat svému tělu opravdu pořádnou dávku živin? Pak se osobně seznamte s exkluzivními šťávami z divokých bylin, mezi něž patří pampeliška nebo kopřiva, které rostou v ekologickém ovocném sadu, kde také najde ekologicky pěstované meruňky nebo čerstvou 100% višňovou šťávu. Dále se chystá červený rybíz! Vaše tělo vám za čerstvé šťávy bezesporu poděkuje.

Napumpujte své tělo vitamíny s každým douškem díky čerstvým šťávám FRESH-JUICES.

Koupit šťávu!


Podobné články

Komentáře