Poznej svého farmáře

Kozí farma Zerlina – PSF

19. 08. 2018
L

áká vás návštěva kozí farmy Zerlina? Pak se připravte na to, že vám kozy ukáží, kdo je na ní pánem. Jak si jinak vysvětlit to je jich méé, méé, méé, než tak, že každé stéblo trávy na farmě patří právě jim? A co vás na farmě nemine? Prohlídka s ochutnávkou vlastní produkce i zábavným doprovodným programem. Na farmě, která voní kozím mlékem a sýrem, si přijdou na své děti i dospělí. A když se se na farmě v Rožnově pod Radhoštěm sejdeme? 25. 8. od 10 do 15 hodin. Vstup je zdarma.

Láká vás návštěva kozí farmy Zerlina? Pak se připravte na to, že vám kozy ukáží, kdo je na ní pánem. Jak si jinak vysvětlit to je jich méé, méé, méé, než tak, že každé stéblo trávy na farmě patří právě jim? A co vás na farmě nemine? Prohlídka s ochutnávkou vlastní produkce i zábavným doprovodným programem. Na farmě, která voní kozím mlékem a sýrem, si přijdou na své děti i dospělí. A když se se na farmě v Rožnově pod Radhoštěm sejdeme? 25. 8. od 10 do 15 hodin. Vstup je zdarma.

Znáte svého farmáře?

Znáte farmáře, jenž ve vašem okolí nabízí poctivé potraviny? Že ne? Akce Poznej svého farmáře, kterou zaštiťuje Ministerstvo zemědělství, vám je umožní poznat. Série poznávacích akcí pro veřejnost, které probíhají od května do října, otevře brány farmám napříč celou Českou republikou. Vstoupíte s námi do světa skvělých vůní a chutí?

Kozí farma Zerlina

Pasou se na zelených pastvinách v kopcích a je jim dobře… O kom je řeč? O 50 hnědých krátkosrstých kozách a 2 plemenných kozlech z kozí farmy Zerlina. A proč byste si je měli přijet pohladit mezi růžky? Protože si vás ve vteřině získají nejen ony, ale také kvalitní domácí certifikované bio produkty z kozího mléka, které na farmě vyrábí.

Rodinná zábava na celý den

Udělejte si s celou rodinou výlet do krásné přírody, užijte si ochutnávku specialit, prohlídku farmy, pohled na spokojené kozy i zábavný program, na němž nebude chybět výtvarná dílnička nebo třeba malování na obličej.

Zaujal vás projekt Poznej svého farmáře a chcete vědět více? Pak navštivte stránky projektu. Chcete se dozvědět více informací ze světa farmy Zerlina? Podívejte se zde.

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře